Mascha Vang revser sine fans: Mine penge skal gå til Chanel-sko - ikke flygtninge

21/09/2015 14:39

Laura Nygaard

Nyheder

Mest læste i dag

Den populære blogger og tidligere realitystjerne Mascha Vang holdt i weekenden loppemarked, hvor hun solgte ud af sin lille families aflagte ting og sager.

Flere læsere af hendes blog skyndte sig at foreslå, at hun brugte indtjeningen på at hjælpe de mange flygtninge istedet for at forsøde sit i eget ganske gode liv.

Og det synes Mascha Vang ærlig talt er drøntarveligt.

- Ved I nu hvad, nogle gange så bliver jeg simpelthen SÅ forarget over hvor tåbelige andre mennesker kan være, skriver hun på sin blog. Her påpeger hun samtidig, at hun for nylig gav 25.000 kroner fra et sponsoreret indlæg til de trængende flygtninge.

- Ærlig talt, så synes jeg det er møg flabet og tarveligt at spørge om, eller foreslå. Jeg skal sgu nok selv vurdere hvad vi bruger vores penge til, og hvad min datter har brug for, skriver hun og kommer med en ærlig stikpille til kritikerne:

- Og hvis I virkelig vil vide det, så bruger jeg alle pengene på Chanelsko, slik og nyt legetøj. Vi har ikke brug for noget af det, men det behøver vi vist ikke stå til regnskab for.

Læs også: Mascha Vang: Derfor har min datter bikini på

Mascha Vang fortæller desuden, hvilket kæmpe arbejde hun har lagt i loppemarkedet, og hvordan hendes lille datter Hollie Nolia har hjulpet til og glædet sig over de penge, hendes gamle tøj og legetøj er blevet omsat til.

- Så vil jeg gerne vide hvordan jeg skal forklare min datter på knap 3 år, der hele weekenden har været med på loppemarked, og fået at vide vi sælger alt det gamle legetøj, så vi kan købe nyt for pengene – HUN GLÆDER SIG, skriver Mascha Vang.

På trods af kritikken af Mascha Vangs finanser, vidner flere kommentarer på indlægget om, at hun også har masser af fans, der mener, at hun naturligvis skal bruge sine egne penge på lige dét, hun har lyst til.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler: