Mascha Vang svarer igen med før- og efterbilleder: Nej, jeg er ikke fuldstændigt retoucheret

- Vil I se, hvordan de “rigtige" billeder ser ud inden photoshop? spørger den danske tv-kendis, model og realitystjerne, Mascha Vang, på sin Facebook-profil.

Hun er flere gange stødt på kommentarer om, at billeder af hende, som har været offentliggjort i M! skulle være retoucherede og urealistiske.

LÆS OGSÅ: Undertøjsmodel raser over at blive photoshoppet: - Jeg er størrelse 34, ikke 30

- Det gider jeg alligevel ikke have på mig, og synes da egentlig det er ok, at både piger og fyre får lov til at se mig før/efter, så de selv kan bedømme den lille eller store forskel, skriver Mascha Vang på sin blog, hvor hun som et modsvar har lagt både før- og efterbillederne af foto-serien op. Hun tilføjer, at håret på billederne er hundrede procent hendes eget.

- Når man får taget billeder til blade og magasiner, bliver billederne som regel behandlet. Det kan være alt fra at gøre huden mere ensartet, ændre på lyset, fjerne et hår der generer i billedet, eller simpelthen gøre én tyndere eller rette i figuren. Det er slet ikke ualmindeligt at redigere i billeder - selv et æble i et supermarkedsblad er der blevet pyntet på.

LÆS OGSÅ: 96 kroppe du ikke ser på reklamesøjler - men som du burde se

Mascha Vang har desuden også lavet en video i forbindelse med en anden billedserie. Det har hun ligeledes gjort for at folk kunne se den “ægte vare” i en levende video, der ikke kunne redigeres.

- Det var kort efter fødslen af min datter, fortæller Mascha Vang.

Se billederne og videoen her:

 

Dagens Gossip