Maskerede mænd slog bagerjomfru 25 gange med jernrør

To mænd stormede ind i en bagerbutik i Valby fredag morgen, hvorefter de gik løs på den kvindelige ekspedient med hver sit jernrør.

Kvinden fik omkring 25 slag med jernrørene, men er sluppet forholdsvis heldigt fra det mystiske overfald, hvor gerningsmændene intet røvede eller ødelagde, oplyser Københavns Politi.

- To maskerede mænd omkring 25 år løber ind i bagerforretningen med et jernrør hver, hvorefter de overfalder ekspedienten i butikken, siger Dan Aakerhjelm Sørensen, central efterforskningsleder ved Københavns Politi, til Ritzau.

- Hun er tildelt omkring 25 slag, men er ikke heldigvis ikke kommet alvorligt til skade. Hun er dog blevet syet i ansigtet og på kroppen, fortæller efterforskningslederen.

Overfaldet fandt sted på Ålholmvej 13 i Valby, og politiet blev alarmeret klokken 06.45.

- Vi efterlyser vidner, som har set gerningsmændene ved bageren op til og efter overfaldet. De er stukket af i en bil, som vi ikke kender noget til, siger Dan Aakerhjelm Sørensen, som også selv finder overfaldet mystisk.

- De har intet taget eller ødelagt noget. De gik bare ind, tildelte slagene med jernrørene og løb igen, fortæller han.

Den ene mand beskrives som mulat, 185 centimeter høj, almindelig af bygning og iført sort hættetrøje med orange markeringer.

Den anden beskrives som dansk af udseende, 190 centimeter høj, kraftig af bygning med kort, lyst hår. Han var iført grønne bukser og bar solbriller.

/ritzau/

 

Dagens Gossip