Maskerede røvere truede med pistol i Aldi i Herfølge

Et par kunder slog straks alarm, da de i aftes blev jagtet ud af en Aldi-butik i Herfølge af to bevæbnede røvere. Kort før klokken 19.30 dukkede røverne op i butikken på Pogebanken og fik kunderne til at forsvinde, inden de med en pistol truede den kvindelige kassedame til at udlevere pengene fra kasserne. Det oplyser Midt- Og Vestsjællands Politi.

Røverne lagde pengene i en Aldi-pose og og forsvandt til fods i ukendt retning. En tilkaldt hundepatrulje havde efterfølgende ikke held til at spore dem.

Den ene røver blev beskrevet som cirka 170 centimeter høj, spinkel af bygning og udlænding, idet han talte med dialekt. Han var iført en sort hættetrøje, sorte bukser, hvide bomuldshandsker og sort elefanthue. Han havde noget i hånden, formentlig en pistol.

 

Den anden røver er beskrevet som cirka 185 centimeter høj, spinkel af bygning og udlænding, idet han talte med dialekt. Han var iført en hvid hættetrøje med grå camouflagetegninger, sorte bukser, hvide bomuldshandsker og sort elefant hue. Han havde en sort pistol i hånden med noget sølv på løbet.

 

Dagens Gossip