Massa harcelerer over Magnussens frikendelse

Felipe Massa (Williams) går til angreb på den internationale motorunion (FIA), efter at FIA har fritaget Kevin Magnussen (McLaren) for skyld efter et sammenstød med Massa i sidste weekend på Hockenheim.

Den brasilianske Formel 1-kører irettesatte efter søndagens episode Magnussen og mente, at danskeren burde være mere forsigtig.

Massa udgik efter sammenstødet og forstår ikke, hvordan FIA kunne fritage Magnussen for skyld.

- Det viser, at der er meget, der kan forbedres. Selv hos FIA. Hvis de tænker på den måde, så ved jeg ikke, hvem de vælger til at træffe de beslutninger, hvis jeg skal være ærlig, siger Felipe Massa forud for søndagens ungarske grandprix.

Brasilianeren er dog indstillet på at kigge fremad og ikke dvæle ved fortiden.

- Vi skal leve i fremtiden og ikke fortiden. Vi skal koncentrere os og levere et godt stykke arbejde her. Det er det eneste, jeg tænker på, siger Massa.

Kevin Magnussen udtalte efter grandprixet på Hockenheim, at han gjorde alt for at undgå sammenstødet med Massa. Det var dog uundgåeligt, da pladsen var for trang, sagde danskeren.

Magnussen indtager en niendeplads i VM-stillingen med 37 point, mens Felipe Massa har 30 point på 10.-pladsen. Kampen om verdensmesterskabet toppes af tyske Nico Rosberg (Mercedes) med 190 point.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip