Massestyrt spolerer Mørkøvs vinderchance i endagsløb

Tinkoff-Saxo havde udnævnt Michael Mørkøv som kaptajn, og danskeren sad også med og var klar til finalen i det belgiske endagsløb Scheldeprijs.

Men et massestyrt ødelagde Mørkøvs mulighed for at blande sig i kampen om sejren, som i stedet blev vundet af den norske sprinter Alexander Kristoff fra Katusha.

Kristoff var nået helt frem i den forreste ende af feltet, og derfor blev han ikke fanget i styrtet. Mørkøv var tæt på ikke at blive involveret i styrtet, men nåede akkurat ikke ud af farezonen.

Kort efter den hektiske finale oplyste Tinkoff-Saxo på Twitter, at Mørkøv efter styrtet var i stand til at rulle ind over målstregen og gennemføre løbet.

At Tinkoff-Saxo satsede på Mørkøv blev også bevist ved, at holdets stjernerytter Peter Sagan var med fremme og agere hjælperytter for danskeren, inden Sagan faldt tilbage.

Sagan skal i stedet satse på søndagens brostensklassiker Paris-Roubaix.

Det var 10. gang i træk, at Scheldeprijs blev afgjort i en massespurt. Løbet blev i år kørt over 200 kilometer omkring Antwerpen i Flandern i det nordvestlige Belgien.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip