Mata efter debutsejr: Det var en vigtig sejr

Juan Mata kunne glæde sig over en godkendt debut for Manchester United, der tirsdag sejrede 2-0 over Cardiff på Old Trafford.

Spanieren satte angrebet i gang ved det første mål og modtog tilhængernes hyldest, da han blev skiftet ud med fem minutter tilbage af kampen.

- Vi havde chancer til at score mere end to, men det var en vigtig sejr for holdet. Det var stort for mig. Fansene var utrolige, og holdkammeraterne har taget godt imod mig.

- Jeg synes, vi spillede en god kamp, og jeg ser frem til at gøre det endnu bedre. Vi vil fortsætte til det sidste. Vi giver aldrig op, siger Juan Mata til BBC.

Robin van Persie fik comeback med scoring, og også Wayne Rooney kom på banen efter en skade, og manageren David Moyes ser lyst på fremtiden.

- Vi holdt buret rent, scorede to mål, fik et par spillere tilbage efter skader, og Juan Mata debuterede. Han giver os mere kreativitet. Han gjorde det godt, og vi ved, hvor god han er. At få van Persie og Wayne Rooney tilbage betyder meget for os, siger David Moyes.

Trods sejren ligger Manchester United stadig nummer syv i Premier League. Holdet har 12 point op til Arsenal på førstepladsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip