Matchvinder Bechmann: Målene var nemme at score

Sønderjyske brød stimen af fem 1-1-kampe i træk, da de lørdag var på besøg hos FC Nordsjælland. Her leverede Haderslev-klubben en flot indsats og blev belønnet med en sejr på 3-2 i Superligaen.

Tommy Bechmann var den store helt i opgøret, da han tegnede sig for to scoringer for gæsterne.

- Det var ikke meget forarbejde, jeg selv skulle lave. Det er altid dejligt at kunne lave mål, hvor man egentlig bare skal skubbe bolden over stregen, siger Bechmann.

Ved det første mål snuppede Bechmann bolden for næsen af Marvin Pourié, der desperat jagter sit første mål i Sønderjyske-trøjen. Bechmann tør ikke at tænke på, hvad der var sket, hvis han havde brændt.

- Så var Marvin nok blevet relativt rasende. Men alt andet lige lå bolden bedst for mig, for jeg kom retvendt, så det var bare at sparke den over i det lange hjørne.

Bechmanns træner, Lars Søndergaard, kunne glæde sig over, at holdet som helhed fungerede upåklageligt.

- Vi leverede i store dele af kampen godt forsvarsspil, selvom FCN kom til nogle chancer. Derudover var vi dejligt aggressive, så længe vi havde kræfter til det, og så var vi brutalt farlige, når vi kom fremad banen, siger Søndergaard.

- Både i omstillingerne, men også når vi kom i det etablerede angrebsspil. Og så er der selvfølgelig dødboldene, hvor vi jo altid er farlige.

Med sejren i Farum er Sønderjyske nu oppe på seks kampe på stribe uden nederlag.

- Man bliver altid målt på stimer, og havde vi tabt her, havde vi spillet seks kampe uden sejr. Nu har vi spillet seks kampe uden nederlag, hvoraf den seneste er vundet. Det er en flot stime, siger træneren.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip