Matchvinder Jørgensen: Stor kredit til Solbakken

Hvis FCK Københavns tilskuere havde glemt, hvad klubbens nummer 10 hedder til efternavn, så blev de mindet om det i torsdagens Europa League-kamp mod HJK Helsinki.

Indskiftede Nicolai Jørgensen blev nemlig dobbelt målscorer efter to scoringer i anden halvleg.

Han var glad for, at han kunne bidrage med nogle vigtige scoringer og roste manager Ståle Solbakken for indskiftningen.

- Jeg prøver at bidrage med det, jeg kan, når jeg bliver sat på banen. I dag bad Ståle mig om at blive i feltet, og at jeg ikke skulle gå ned og deltage så meget i spillet. Det var svært, men han fik jo ret.

- Jeg scorede et dejligt mål med hovedet. Det er lang tid siden, at jeg har prøvet det. Så stor kredit til Ståle, fordi han troede på mine evner, siger Nicolai Jørgensen.

Nicolai Jørgensen mener også, at sejren over HJK Helsinki kan bruges som et godt rygstød til superliga-derbyet mod Brøndby på søndag.

- Der er helt sikkert en del, der har tanket noget selvtillid. Blandt andet Youssef Toutouh spillede en fantastisk kamp, efter han også er kommet tilbage fra en skade.

- Vi spillede en kontrolleret kamp i dag. Det er sådan, vi skal spille hver gang her på hjemmebanen. Vi skal dog kreere lidt flere chancer, men ellers gjorde vi det godt, siger Nicolai Jørgensen.

Med sejren har FC København lagt sig i front af gruppe B, efter gruppens andre to hold, Torino og Club Brugge, spillede uafgjort 0-0.

/ritzau/

 

Dagens Gossip