Matchvinderen Götze: Det er en utrolig følelse

admin

|

14/07/2014

Dagens topnyheder

Det kan være svært at sætte ord på, hvordan det er at være manden bag VM-finalens enlige mål i den forlængede spilletid, må den indskiftede tyske målhelt Mario Götze sande.

- Jeg ved ikke, hvordan jeg skal beskrive det. Du scorer bare det mål, og du ved ikke rigtig, hvad der sker bagefter, lyder det fra Bayern München-angriberen, der skrev sig ind i VM-historien på Rio de Janeiros Maracana-stadion.

- Det er en utrolig følelse, siger han.

Mario Götze afløste den tyske veteran Miroslav Klose i det 88. minut. Og syv minutter før kampens afslutning hentede han en indspilning fra André Schürrle ned med brystkassen og sendte bolden i mål til VM-finalens resultat - 1-0 over Argentina.

- Der bliver fest med hele holdet og hele landet. At vinde VM er en drøm, der går i opfyldelse, særligt i Brasilien, siger den 22-årige spiller, der sidste år forlod barndomsklubben Borussia Dortmund til fordel for Bayern München.

Det har dog været svært for Götze at holde fast i en plads i startopstillingen i det sydtyske. Og han indrømmer, at det har været et udfordrende år.

- Det har ikke været et nemt år for mig eller en nem turnering. Jeg skylder meget til min familie og min kæreste, der altid tror på mig.

- Det har ikke været nemt, men jeg er bare glad for at være her. Jeg blev ved med at træne og arbejde hårdt, og vi fortjener trofæet, siger den tyske matchvinder.

/ritzau/AFP