Mathias Madsen finder håndboldskoene frem igen for BSV

Det var en alvorligt streg i regningen for Bjerringbro-Silkeborgs håndboldmænd, da Klaus Thomsen i lørdags pådrog sig en knæskade, der holder ham ude af spillet i et års tid.

Men midtjyderne har allerede en nødplan klar, fortæller Midtjyllands Avis.

Klubbens tidligere spiller Mathias Madsen, der ellers havde stoppet karrieren, har sagt ja til at hjælpe til i Thomsens fravær.

- Dengang jeg selv spillede, var klubben flere gange ramt af skader, men det her slår vist alle rekorder, så hvis klubben ellers kan bruge mig og mit knæ kan holde til det, er jeg klar til at spille igen, siger forsvarsspecialisten.

Han er spændt på at se, hvordan kroppen tager imod den hårde træning, men efter torsdagens træning var indtrykket positivt.

- Selvfølgelig kunne jeg godt mærke, at jeg ikke har spillet i et stykke tid, men de andre tog pænt imod mig, og knæet opførte sig også ordentligt, siger han til avisen.

Den tidligere GOG-spiller fik efter syv år i klubben og en længere knæskade at vide sidste efterår, at hans kontrakt ikke ville blive forlænget og indstillede derefter egentlig karrieren efter sæsonen.

Foruden Mathias Madsen sagde BSV også farvel til en anden forsvarsspecialist i form af Kasper Nielsen i sommerpausen.

/ritzau/