Matic: Andreas Christensen bliver en stor spiller

Den 19-årige Chelsea-spiller Andreas Christensen kom lørdag aften ind til sin anden landskamp, da Danmark besejrede Serbien i Telia Parken med 2-0.

Selvom han stadig er ung, han har nået at stifte bekendtskab med nogle af fodboldens største stjerner, og serbernes måske bedste spiller, Nemanja Matic, ser store perspektiver i det danske talent.

- Andreas er en fantastisk spiller, men vigtigst for mig har han en stor personlighed, siger Nemanja Matic, der ligesom Andreas Christensen spiller i engelske Chelsea.

Nemanja Matic spillede hele kampen, og lidt over 10 minutter før tid fik serberen lov til at spille overfor sin klubkammerat, da Andreas Christensen erstattede William Kvist.

- Han er fremtiden for både Chelsea og det danske landshold. Han er en meget god fyr, og en dag bliver han en stor spiller, siger 26-årige Matic.

- Det fortjener han, tilføjer den serbiske midtbanespiller, der i maj var med til at vinde det engelske mesterskab med Chelsea.

Danmark var klart bedst i første halvleg, men efter pausen kom gæsterne bedre med i kampen, og kun dansk held og et par fremragende redninger fra Kasper Schmeichel i det danske mål gjorde, at Serbien gik tomhændet hjem.

- Vi kom meget bedre med i anden halvleg, og vi fortjente i hvert fald ikke at tabe. I det mindste fortjente vi det ene point, men tillykke til Danmark. Jeg ønsker dem alt det bedste, siger Matic.

- Jeg er sikker på, at Danmark nok skal kvalificere sig til EM, og jeg tror, at alle modstanderholdene vil få det svært mod Danmark, fastslår Nemanja Matic.

Serbiens rolle i EM-kvalifikationsspillet er efter nederlaget til Danmark så godt som udspillet.

Danmark har 10 point efter fem kampe. Næste hjemmekamp for danskerne bliver 4. september, hvor Albanien kommer på besøg i Telia Parken.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip