Mayweather banker argentiner og forbliver ubesejret

Den amerikanske bokselegende Floyd Mayweather Jr. viste natten til søndag dansk tid igen, at han er ualmindeligt svær - hvis ikke umulig - at slå i en boksering.

I Las Vegas slog weltervægteren argentinske Marcos Maidana efter en afgørelse på point i VM-titelkampen.

Dermed er amerikaneren oppe på 47 sejre i lige så mange kampe. Det lykkedes dog ikke at få tilføjet endnu en knockout-sejr til cv'et, hvor han i forvejen er noteret for 26 af slagsen.

Det var et enstemmigt dommerpanel, der gav sejren til Mayweather. To af dommerne havde amerikaneren til at vinde med 116-111, mens den tredje havde cifrene 115-112 i Mayweathers favør.

Kampen var ellers en mulighed for revanche for Maidana, som i maj ligeledes tabte på point til 37-årige Mayweather. Det er blot anden gang i Mayweathers 18-årige karriere, at han bokser mod samme modstander to gange.

Den ubesejrede amerikaner, der er indehaver af flere VM-bælter, har oplyst, at han efter nattens kamp kun vil bokse to kampe yderligere, inden han indstiller karrieren i 2015.

Det er uvist, hvem Mayweather planlægger at møde.

Med sejren over Maidana kan amerikaneren sætte endnu en anselig sum ind på bankkontoen, som i forvejen burde være velpolstret.

Sidste år var han ifølge Forbes den højest betalte atlet i verden med en indtjening på 105 millioner dollar (600 millioner kroner), og i sin karriere har han tjent mere end to milliarder kroner.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip