Mayweather banker argentiner og forbliver ubesejret

Den amerikanske bokselegende Floyd Mayweather Jr. viste natten til søndag dansk tid igen, at han er ualmindeligt svær - hvis ikke umulig - at slå i en boksering.

I Las Vegas slog weltervægteren argentinske Marcos Maidana efter en afgørelse på point i VM-titelkampen.

Dermed er amerikaneren oppe på 47 sejre i lige så mange kampe. Det lykkedes dog ikke at få tilføjet endnu en knockout-sejr til cv'et, hvor han i forvejen er noteret for 26 af slagsen.

Det var et enstemmigt dommerpanel, der gav sejren til Mayweather. To af dommerne havde amerikaneren til at vinde med 116-111, mens den tredje havde cifrene 115-112 i Mayweathers favør.

Kampen var ellers en mulighed for revanche for Maidana, som i maj ligeledes tabte på point til 37-årige Mayweather. Det er blot anden gang i Mayweathers 18-årige karriere, at han bokser mod samme modstander to gange.

Den ubesejrede amerikaner, der er indehaver af flere VM-bælter, har oplyst, at han efter nattens kamp kun vil bokse to kampe yderligere, inden han indstiller karrieren i 2015.

Det er uvist, hvem Mayweather planlægger at møde.

Med sejren over Maidana kan amerikaneren sætte endnu en anselig sum ind på bankkontoen, som i forvejen burde være velpolstret.

Sidste år var han ifølge Forbes den højest betalte atlet i verden med en indtjening på 105 millioner dollar (600 millioner kroner), og i sin karriere har han tjent mere end to milliarder kroner.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip