Mayweather inden brag: Jeg er større end Muhammad Ali

Boksere er kendt for at indeholde enorme mængder selvtillid, og tidens vel nok største stjerne, Floyd Mayweather, sætter bestemt heller ikke sit lys under en skæppe.

Om godt en uge går han i ringen mod filippinske Manny Pacquiao til historiens største boksekamp rent økonomisk, og Mayweather tøver ikke med at udråbe sig selv til den største bokser nogensinde - større end selveste Muhammad Ali.

- Jeg føler, at jeg har gjort præcis ligeså meget for denne sport som (Muhammad, red.) Ali, siger Mayweather forud for kampen mod Manny Pacquiao.

- Det er ikke let for en mand at være ligesom mig - så stærk i en alder af 38 år. Med al respekt for Ali, så føler jeg, at jeg er den bedste.

Hvorvidt fans og eksperter er enige i den betragtning må stå hen i det uvisse, men den 38-årige amerikaner underbygger sin påstand med, at han er ubesejret i 47 kampe, mens Muhammad Ali tabte fem af sine 61 kampe i karrieren.

Kampen mellem Floyd Mayweather og Manny Pacquiao bokses 2. maj i Las Vegas, og det forventes, at de to boksere skal dele op mod to milliarder kroner for deres deltagelse i boksebraget.

/ritzau/NTB

Dagens Gossip