Maze efter comeback: Havde jeg ikke turde drømme om

Michael Maze var chanceløs, da han søndag spillede finale ved Europa top-12 i Lausanne. Marcos Freitas fra Portugal vandt i fire sæt med cifrene 11-7, 11-6, 11-8, 11-7.

- Han spillede godt, som han har gjort i hele turneringen, og jeg kom ikke op på samme niveau. Jeg kunne godt mærke, at det var første gang længe, at jeg spillede mod den slags modstandere over en lang weekend.

- Jeg må indrømme, at jeg var lidt færdig. Jeg manglede det sidste i dag, siger Michael Maze til Ritzau.

Han kunne dog se tilbage på en fremragende weekend. Turneringen, der tæller Europas 12 bedste spillere, var Mazes comeback efter mere end et års skadespause. Derfor var finalepladsen et stort resultat.

Særligt semifinalesejren over tyske Dimitrij Ovtcharov – verdens nummer seks – var en stor skalp.

- Jeg er både glad, lettet og stolt over, at jeg allerede kan være med dette niveau og slå en af verdens bedste spillere og vise niveau i mange kampe i træk. Det giver mig mere blod på tanden.

- Det har været en fornøjelse at være tilbage, og kroppen har det efter omstændighederne godt. Det har været rent positivt.

Det kom da også bag på Maze, at han allerede kunne levere så stort et resultat.

- Det havde jeg ikke turde drømme om. Jeg troede ikke, at jeg var dér, hvor jeg kunne være med på dette niveau endnu. Det har ikke været noget sjovt år, så det er dejligt at komme tilbage og vise, at jeg stadig har det i mig, lyder det fra Maze.

/ritzau/

 

Dagens Gossip