Maze og Roskilde Bordtennis klar til Champions League

Roskilde Bordtennis BTK 61 er tilbage i Champions League i den kommende sæson efter en pause på tre år, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Det bliver med et hold bestående af blandt andre Allan Bentsen, Finn Tugwell og det danske topnavn Michael Maze, der i sidste måned annoncerede, at han vender tilbage til Roskilde Bordtennis, som han ellers forlod i 2010.

Trioen, der atter er samlet efter en længere pause, præsterede i 2005 at blive europamestre med det danske landshold.

Roskilde Bordtennis har fire gange tidligere været repræsenteret i Champions League - henholdsvis i 2008, 2009, 2010 og 2011.

- Vi er fantastisk glade for at være tilbage i Champions League, siger sportschef Allan Bentsen.

- Med gode kræfters hjælp i erhvervslivet er det lykkedes at få samlet det gamle hold suppleret med et par talentfulde unge - Claus Nielsen og Andreas Dilling.

- Vi glæder os til igen at kunne vise verdensklasse-bordtennis i Roskilde og med en Michael Maze på vej tilbage i topform, håber vi på en god placering, siger han.

Der er 16 europæiske hold med i Champions League-turneringen, som afholder lodtrækning i Wien om en uge. Her er Roskilde Bordtennis seedet som nummer 13.

Sidste sæson vandt det franske hold Potoise finalen over Gazprom Orenburg fra Rusland.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip