McCartney-feber: Lørdag udsolgt på Roskilde

Det tidligere medlem af The Beatles og levende musiklegende Paul McCartney er stadig en ekstremt populær herre. Det må være konklusionen, efter at det nu står klart, at Roskilde Festivals endagsbilletter til lørdag, hvor Paul McCartney optræder, er udsolgt.

Det skriver Roskilde Festival onsdag i en pressemeddelelse.

Ifølge Roskilde Festivals musikchef, Anders Wahrén, vil en stor del af Paul McCartneys sangkatalog på Roskilde Festival være gamle Beatles-numre. Men der bliver også plads til hans egne sange og numre fra hans tid i gruppen Wings, oplyser han.

Festivalens talskvinde, Christina Bilde, oplyser, at billetsalget generelt set går strygende.

- Billetsalget går rigtig godt. Vi ligger i top tre over de bedst sælgende årgange i øjeblikket, siger hun i pressemeddelelsen.

Udover Paul McCartney er flere store navne allerede blevet skrevet på musikprogrammet til den danske festival, der hvert år trækker tusindvis af besøgende fra hele verden.

Blandt de store navne er Pharrell Williams, Florence + The Machine, Disclosure og Muse.

Derfor er det heller ikke kun salget af lørdagsbilletterne, der går godt. Også salget af partoutbilletterne, som er dem, der giver adgang til alle festivalens otte dage, er kommet godt fra start.

- Selvom vi ikke har offentliggjort vores fulde program endnu, rykker salget af partoutbilletter også rigtigt godt. Så vi er rigtig glade for tiden, siger Christina Bilde.

79 ud de 169 navne, der i alt skal spille på Roskilde Festival i år, er offentliggjort indtil videre. Mew, Suspekt og Ukendt Kunstner er blandt nogle af de danske navne, der indtil videre er offentliggjort.

Roskilde Festival begynder i år lørdag 27. juni med de såkaldte warm-up dage, inden det officielle musikprogram går i gang onsdag 1. juli og varer fire dage frem til lørdag 4. juli. Dermed er der for første gang nogensinde ikke musik om søndagen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip