McIlroy flyver til bokseshow under golfturnering

Når man er verdens bedste golfspiller, kan man gøre næsten som man har lyst til, og det gør Rory McIlroy lørdag.

Nordireren spiller World Golf Championships Match Play i San Francisco i de kommende dage, men han vil ikke gå glip af lørdag aftens gigantiske VM-boksekamp mellem Floyd Mayweather og Manny Pacquiao i Las Vegas.

Det skriver flere internationale nyhedsbureauer.

Derfor flyver han i sit eget private jetfly de 900 kilometer fra San Francisco til Las Vegas, så snart han har spillet færdig lørdag.

Når kampen er forbi sent lørdag aften i Las Vegas, flyver Rory McIlroy tilbage til San Francisco, hvis han stadig er med i turneringen.

WGC bliver år spillet i et lidt anderledes format end tidligere. De 64 spillere er delt ind i 16 grupper af fire spillere, og der spilles alle mod alle i grupperne. Den bedste i hver gruppe går videre til knockout-fasen.

De 16 gruppevindere spiller 1/8-finaler og kvartfinaler lørdag, mens semifinaler og finale spilles søndag.

Amerikaneren Jason Day kommer for at forsvare sin sejr fra sidste år, og der er knyttet visse forventninger til Masters-vinderen Jordan Spieth, men Rory McIlroy hører naturligt nok også til blandt de absolutte favoritter.

Nordireren fylder i øvrigt 26 år på mandag, så bokseturen skal måske også ses som en tidlig fødselsdagsgave til ham selv.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip