McIlroy stiger mod toppen efter stærk afslutning

Den nordirske golfstjerne Rory McIlroy leverede en god afslutning på tredje runde af European Tour-turneringen Turkish Airlines Open i Antalya, og det har skaffet ham helt op i topstriden.

Med 15 slag under par indtager han en delt tredjeplads inden søndagens afsluttende runde med blot et enkelt slag op til Jaco van Zyl og Victor Dubuisson, som er i front.

Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen var bedste danskere på tredjedagen med henholdsvis tre og to slag under par, men ingen af dem er i nærheden af toppen.

McIlroy lagde forsigtigt ud med to birdies og to bogeys, men tre birdies og en eagle på de sidste otte huller sendte nordireren med helt frem i førerfeltet.

Den nuværende treer på verdensranglisten har vist stor stabilitet i turneringen, hvor alle de tre første runder er afsluttet i 67 slag - fem slag under banens par.

Thorbjørn Olesen leverede seks birdies på sin runde, men en bogey og en dobbeltbogey sørgede for, at det ikke blev til en kanonrunde.

Søren Kjeldsen er bedste dansker i samlet seks slag under par.

Thomas Bjørn, Lucas Bjerregaard og Morten Ørum Madsen gik alle tre dårlige runder lørdag over banens par og ligger længere tilbage i stillingen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip