McLaren-boss: Kevin præsterede forbløffende godt

Kevin Magnussen så sig ikke tilbage på første omgang af det russiske Formel 1-grandprix, hvor den danske McLaren-kører overhalede en god håndfuld rivaler.

Det endte med en fornem femteplads til Magnussen, som var begyndt grandprixet som nummer 11, samt en fjerdeplads til holdkammeraten Jenson Button.

McLarens løbsdirektør Eric Boullier var derfor godt tilfreds med de samlede 22 VM-point, som langt fra er hverdagskost for holdet.

- Efter en mere end irriterende lørdag, så var det en fornøjelse og lettelse at nyde et problemfrit løb søndag, siger Boullier i en pressemeddelelse.

- Kevin præsterede en forbløffende god start og passerede ikke mindre end fem biler, inden første omgang var færdig. Dermed var han hurtigt oppe på sjettepladsen, siger franskmanden.

Mens Button forsvarede sin fjerde startposition hele vejen, så avancerede Magnussen i alt seks pladser i løbet af grandprixet. Danskeren forsvarede flot sit imponerende avancement på første omgang.

- Ligesom Jenson kørte Kevin derefter stærkt lige til det sidste og satte nogle imponerende hurtige omgange før sit pitstop, så han kunne smutte forbi Fernando Alonso, da de begge skulle skifte til nye dæk.

- Kevin sparede klogt på brændstoffet, da løbet nærmede sig afslutningen, lyder det fra Boullier.

Lewis Hamilton vandt søndagens grandprix i Sotji og fører i den samlede stilling. Der resterer tre grandprixer i denne Formel 1-sæson.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip