McLaren-boss: Magnussen gjorde det fremragende

Kevin Magnussen får ros af McLarens løbsdirektør, Eric Boullier, for sin indsats i kvalifikationen til søndagens grandprix i Østrig.

Magnussen var sjettehurtigst på Spielberg-banen, mens holdkammeraten Jenson Button blev nummer 12.

En straf til Sergio Perez betyder dog, at Button starter fra 11. bedste position.

- Jenson missede nåleøjet til Q3 med en meget lille margin på kun 0,156 sekunder.

- Det er næsten sikkert, at han ville have klemt sig med, hvis han ikke havde mistet så meget tid på banen på grund af en fejl med bremsesystemet fra i morges, siger Boullier i en pressemeddelelse fra McLaren.

- Når det er sagt, så gjorde Kevin det fremragende gennem hele kvalifikationen, hvor han endte som nummer seks - kun 0,049 sekunder eller mindre end 1/20 af et sekund efter Red Bulls Daniel Ricciardo, der blev nummer fem.

- Vi betragter ikke sjettepladsen - eller for den sags skyld femtepladsen - som godt nok. McLaren skal vinde, og alt andet gør os ikke rigtigt tilfredse. Men vi er opmuntret af dagens præstation, da den indikerer, at vi bevæger os i den rigtige retning, siger Boullier.

Williams-kørerne Felipe Massa og Valtteri Bottas var overraskende hurtigst i lørdagens kvalifikation og starter forrest i Østrig.

Grandprixet skydes i gang klokken 14.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip