McLaren-boss undskylder nølen med 2015-kørerne

Rygterne går på, at Fernando Alonso skifter fra Ferrari til McLaren, mens fremtiden for Kevin Magnussen og Jenson Button hos sidstnævnte Formel 1-team er uvis.

McLarens løbsdirektør, Eric Boullier, undskylder nu situationen om teamets uafklarede kørervalg, men ikke over for Magnussen og Button.

- Jeg ved ikke, om vores kører-setup for 2015 er det mest vigtigste valg for os i mange år, men i hvert fald siden min ankomst for nogle måneder siden.

- En af grundene til, at det tager så lang tid - og jeg undskylder til vores fans på grund af det, fordi jeg ved, at alle vil vide det - er, at vi skal tage den rigtige beslutning, som skal matche vores strategi for de kommende år, siger Boullier til Sky Sports News.

Kevin Magnussen er i gang med sin første sæson i Formel 1, mens Button har kørt Formel 1 siden 2000.

- Selvfølgelig afhænger vores næste kører-setup af, hvor hurtigt vi kan indhente Mercedes, siger Boullier med henvisning til de dominerende Mercedes-biler med Lewis Hamilton og Nico Rosberg som kørere.

Der sker under alle omstændigheder store ændringer hos McLaren i 2015, hvor Mercedes bliver skiftet ud som motorleverandør og erstattet af Honda.

Søndag køres årets tredjesidste løb, når det amerikanske grandprix køres i Austin. Magnussen starter løbet som nummer syv.

/ritzau/

 

Dagens Gossip