McLaren-chef: Kevin Magnussen er fremtidens mand

Selv om Kevin Magnussen ikke får lov til at beholde sit sæde i McLarens Formel 1-bil i næste sæson, så betyder det ikke et farvel til det britiske team.

Han fortsætter som testkører for McLaren, og i forbindelse med, at Jenson Button og Fernando Alonso i en pressemeddelelse blev præsenteret som faste Formel 1-kørere i næste sæson, huskede teamchef Ron Dennis også at nævne danskeren.

- Jeg vil gerne takke og rose Kevin, som har gjort et flot stykke arbejde i denne sæson, og som vil fortsætte med at være en vigtig del af holdet.

- Han fortsætter som testkører, reservekører og tredjekører, og fortsætter med at være et fremragende talent for fremtiden, siger Dennis.

Også Honda - der skal levere motoren til McLaren-raceren - glæder sig over at have Kevin i stalden.

- Kevin har vist bemærkelsesværdig udvikling i 2014, og vi er fornøjede over at skulle arbejde med ham i 2015 og videre ud i fremtiden. Vi er sikre på, at der er meget mere i vente, citeres Yasuhisa Arai, der er topchef i Hondas motorsportsafdeling, for at sige.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip