McLaren holder Magnussen på pinebænken til december

Skrevet af admin

18/11/2014

Mest læste i dag

Kevin Magnussen og Jenson Button har ventet længe på at finde ud af, om de også næste år kommer til at køre Formel 1 for McLaren-teamet.

Det britiske team meddeler tirsdag, at danskeren og briten samt resten af den motorsportsinteresserede offentlighed kommer til at vente lidt endnu, før beslutningen bliver offentliggjort.

- Det er naturligvis en vigtig proces at vælge det optimale lineup i Formel 1, og det kræver en præcis og lang analyse, skriver McLaren i en pressemeddelelse.

- Og for at undgå at distrahere teamet fra det vigtigste mål før den sidste grandprix-weekend i sæsonen, hvilket er at sikre det bedst mulige resultat, har vi besluttet at udsætte vores drøftelser omkring vores 2015-hold til tidligst mandag den 1. december, meddeler teamet.

McLaren har allerede meddelt, at teamet forsøger at hente Ferraris spanier, Fernando Alonso.

Det er derfor ventet, at enten Kevin Magnussen eller Jenson Button ryger ud. De har begge kontraktudløb efter denne sæson.

Sæsonens sidste grandprix bliver kørt på søndag i Abu Dhabi.

34-årige Jenson Button har hentet 106 point i sæsonens første 18 grandprix'er, mens 22-årige Kevin Magnussen hidtil har scoret 55 point i sin debutsæson i Formel 1.

/ritzau/