McLaren lægger hurtigt ud ved første træning

Man skal som altid være varsom med at lægge for meget i træningstiderne, men umiddelbart ser Kevin Magnussens McLaren-racer ud til at være godt kørende på Circuit of the Americas i Austin i delstaten Texas.

Det er her, at weekendens Formel 1-grandprix skal køres, og selv om Magnussen aldrig har prøvet at køre på banen før, så han ud til at finde sig godt tilpas her.

Han og holdkammeraten Jenson Button kunne godt nok ikke helt følge med de suveræne Mercedes-biler i første træningsomgang, men sluttede med henholdsvis femte- og tredjebedste tid.

Mens Lewis Hamilton fik sin omgangstid ned på 1.39,941 minutter, var Buttons tid 1.40,319 minutter. Kevin Magnussen, der en omgang havde sat hurtigste tid af alle, nåede ned på 1.40,987 sekunder.

Træningen sluttede i øvrigt lidt pudsigt for Ferraris Kimi Räikkönen, der trak ind i pitten lige bag Lotus-køreren Romain Grosjean.

Måske spærrede Grosjean for udsynet, eller også var finnen lidt ukoncentreret. I hvert fald kørte han for langt og missede Ferrari-garagen, hvorefter han stoppede bilen midt ude i ingenmandsland i pitlane.

I fredagens anden træning havde McLaren-bilerne knap så meget fart på, men brugte tilsyneladende også lang tid på at træne med fulde tanke og race-setup, hvilket omgangstiderne bar præg af.

Her var Magnussen lidt hurtigere end Jenson Button med 8. bedste tid af alle. Button fulgte lige efter på niendepladsen, fem hundreddele langsommere.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip