McLaren: Måske ingen test til Magnussen i løbsweekender

admin

|

11/12/2014

Dagens topnyheder

Kevin Magnussen skal nok komme til at sidde i en McLaren-racer i 2015, selvom han torsdag blev vraget til 2015-sæsonen og degraderet til reserve hos Formel 1-teamet.

Det fortæller McLarens løbsdirektør, Eric Boullier.

- Først og fremmest er der et meget intensivt arbejde i simulatoren. Vi vil også se, om han kan komme tilbage i bilen i nogle testsessioner, siger han til TV3 Sport1.

Det er dog ikke sikkert, at 22-årige Kevin Magnussen kommer til at teste McLaren-raceren med den nye Honda-motor i forbindelse med træninger under løbsweekender.

- Jeg er ikke sikker på, at der bliver plads i løbsweekenderne, men der er test, hvor det kan være en mulighed. Men vi må se, siger Eric Boullier.

Løbsdirektøren lover, at Kevin Magnussen trods degraderingen bliver involveret i den nye McLaren-racer, som i 2015-sæsonen bliver kørt af briten Jenson Button og spanieren Fernando Alonso.

- Kevin får gavn af at arbejde sammen med kørere som Jenson og Fernando.

- Jeg ved, at Kevin er skuffet og vil køre. Men det er en stor chance for at styrke hans erfaring og modenhed. Det vil gøre ham endnu mere klar til fremtiden, siger Eric Boullier.

/ritzau/