Med kun tre uger igen: Politiet mangler senge på Folkemødet

Flere kontroversielle talere har meddelt deres ankomst på årets Folkemøde på Bornholm, og det kræver ekstra mange betjente. 

Men med kun tre uger igen, er der endnu ikke fundet nogen løsning på, hvor betjentene skal overnatte henne. 

Læs også: Muhammed-tegninger kommer med i telt på folkemøde

- Det er noget rod for at sige det ligeud, og vi så selvfølgelig helst, at der var styr på det nu, siger Politiforbundets formand, Claus Oxfeld, til DR

Problemer med at finde overnatning på solskinsøen er et tilbagevendende fænomen for de fleste af Folkemødes gæster, men det er en noget nær uoverkommelig opgave for politiet, at skulle finde de mange senge alene, mener Claus Oxfeld. 

Han håber derfor, at politikerne vil komme politiet i møde og hjælpe med at finde senge. 

Læs også: Fakta: Se de kontroversielle navne på Folkemødet

- Det er i forvejen svært at finde indkvartering under Folkemødet. Det er det for alle. Og derfor kunne jeg godt ønske mig en hjælpende hånd fra politisk side, så politiet ikke selv skal stå med ansvaret for at finde indkvartering af betjentene, siger Claus Oxfeldt til DR. 

Politiet vil af sikkerhedshensyn ikke oplyse, hvor mange ekstra betjente der kommer til Bornholm i år, men ifølge Claus Oxfeld drejer det sig minimum om en tidobling af tidligere års mandskab. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip