Medaljehåb tager buen i hånden igen: Målet er OL i Rio

Carina Rosenvinge Christiansen er tilbage i bueskydning efter et lille års pause. Hendes ambition er at komme til OL i Rio i 2016 med det kvindelige recurvehold.

I forsøget på at lykkes med det har hun lavet drastiske ændringer i sit liv. For at få træningen og hverdagen til at fungere optimalt flyttede Carina Rosenvinge Christiansen til Aarhus i september.

- Jeg har taget springet fra Aalborg til Aarhus for simpelthen at forbedre mine muligheder for at komme stærkt tilbage på banen.

- Forholdene i Aalborg er tæt på sublime, men med meget transport til styrketræning og behandling i Aarhus, er Aarhus et bedre sted for mig at være, siger Carina Rosenvinge Christiansen i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Jeg bor nu 10 minutter fra både banen, Salling og stadion, hvor vi styrketræner, så det er helt ideelt for mig.

- Desuden bor jeg lige ved siden af behandlingslokalerne, Team Danmark har i Aarhus og har derfor nemt ved at få behandling af ekspertteamet.

Luftforandringen har skabt en ny gejst hos Carina Rosenvinge Christiansen, som var med til at vinde VM-bronze i 2013:

- Jeg har fundet en helt ny glæde i den luftforandring, der følger med en flytning, og jeg glæder mig endnu engang over træningen og til den kommende sæson i 2015, hvor jeg forhåbentlig gør mig fortjent til en plads på det hold, der skal forsvare og måske forbedre en bronzemedalje til VM i København næste sommer.

Bueskytternes sportschef, Allan B. Grønkjær, er overbevist om, at man får en stærkere Carina Rosenvinge Christiansen at se i de kommende år.

- Pausen har gjort hende mere afklaret omkring sig selv som bueskytte, og hun er vanvittig dedikeret. Hendes motivation er helt i top.

- Vores setup får et kæmpe løft med at have hende tilbage - hendes holdkammerater vil også blive stærkere sammen med hende, siger han.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip