Medaljehåb tager buen i hånden igen: Målet er OL i Rio

Carina Rosenvinge Christiansen er tilbage i bueskydning efter et lille års pause. Hendes ambition er at komme til OL i Rio i 2016 med det kvindelige recurvehold.

I forsøget på at lykkes med det har hun lavet drastiske ændringer i sit liv. For at få træningen og hverdagen til at fungere optimalt flyttede Carina Rosenvinge Christiansen til Aarhus i september.

- Jeg har taget springet fra Aalborg til Aarhus for simpelthen at forbedre mine muligheder for at komme stærkt tilbage på banen.

- Forholdene i Aalborg er tæt på sublime, men med meget transport til styrketræning og behandling i Aarhus, er Aarhus et bedre sted for mig at være, siger Carina Rosenvinge Christiansen i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Jeg bor nu 10 minutter fra både banen, Salling og stadion, hvor vi styrketræner, så det er helt ideelt for mig.

- Desuden bor jeg lige ved siden af behandlingslokalerne, Team Danmark har i Aarhus og har derfor nemt ved at få behandling af ekspertteamet.

Luftforandringen har skabt en ny gejst hos Carina Rosenvinge Christiansen, som var med til at vinde VM-bronze i 2013:

- Jeg har fundet en helt ny glæde i den luftforandring, der følger med en flytning, og jeg glæder mig endnu engang over træningen og til den kommende sæson i 2015, hvor jeg forhåbentlig gør mig fortjent til en plads på det hold, der skal forsvare og måske forbedre en bronzemedalje til VM i København næste sommer.

Bueskytternes sportschef, Allan B. Grønkjær, er overbevist om, at man får en stærkere Carina Rosenvinge Christiansen at se i de kommende år.

- Pausen har gjort hende mere afklaret omkring sig selv som bueskytte, og hun er vanvittig dedikeret. Hendes motivation er helt i top.

- Vores setup får et kæmpe løft med at have hende tilbage - hendes holdkammerater vil også blive stærkere sammen med hende, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip