Medarbejder skræmt fra vid og sans: Død kvinde går pludselig gennem butikken

Nils Würtzenfeld

424 uger siden

|

28/05/2016

Dagens topnyheder

En butiksbestyrer fra Nottingham i England kunne pludselig mærke, hvordan det løb hende koldt ned at ryggen, da hun en dag var ved at gennemgå optagelserne fra butikkens overvågningskamera.

For på de ellers knap så ophidsende optagelser dukkede der pludselig noget op, som fik de små hår til at rejse sig på Izzy Watts, der arbejder som butiksbestyrer i en genbrugsbutik på Station Street i engelske Nottingham. Det skriver The Mirror.

Butikken, der hedder Hopkinson, åbnede oprindeligt tilbage i 1880’erne, og blev i årevis drevet af Hr. Hopkinson og hans hustru.

I dag er Hopkinson en finere genbrugsbutik, der også handler med antikke varer, men noget kunne tyde på, at de tidligere ejere – eller i hvert fald den ene af dem – har svært ved at slippe taget i den gamle butik.

For på videooptagelserne fra butikkens overvågningskamera, kunne Izzy Watts pludselig se, hvordan en kvindeskikkelse, som flere mener må være den for længst afdøde Fru. Hopkinson, gå rundt mellem rækkerne af tøj.

- Jeg er 100 procent overbevist af optagelsernes ægtehed. Da jeg så dem første gang, følte jeg, at jeg blev dårlig. Jeg troede først, at det var en joke og skrev til min chef for at spørge ham, hvad der foregik, men han svor, at optagelserne var ægte, fortæller Izzy Watts til Mirror.co.uk.

Hun fortæller videre, at der tidligere har været en mistanke om, at noget ikke var som det skulle være i den gamle burtik.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende, men vedkommende, der ejer butikken, har altid sagt til os, at han ikke føler sig tilpas ved at gå rundt i butikken alene, siger hun.

- Tidligere har vi også oplevet, at flere kunder har spurgt, om stedet er hjemsøgt, efter de har gået rundt i afkroge af butikken for dem selv.

Izzy Watts fortæller, at optagelserne har skræmt butikkens ansatte.

- Heldigvis er det sommer lige nu, og derfor er det rart, at der er lyst, når vi lukker butikken, men det har skabt en del rører blandt de ansatte, der nu alle nægter at gå op på vores kontor alene. Jeg tør heller ikke selv, fortæller Izzy Watts.

Herunder kan du se den uhyggelig video:

 

 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler: