Medie: To betjente såret af skud i Paris

To politibetjente meldes såret ved et skyderi i det sydlige Paris. Det er ikke bekræftet, om det har forbindelse med terrorangrebet onsdag mod satiremagasinet Charlie Hebdo, oplyser tv-stationen Itele.

En politikilde til Reuters siger, at der er tale om én såret betjent. Ifølge nyhedsbureauet AFP har en mand affyret skud mod fransk politi. En betjent skal være alvorligt såret.

12 personer blev dræbt og 11 såret i forbindelse med onsdagens terrorangreb mod det satiriske magasins redaktion i den franske hovedstad lidt før klokken 12 onsdag. Fire af de sårede skal være i kritisk tilstand.

Tusindvis af politifolk deltager i jagten på de formodede gerningsmænd.

Fransk politi har udstedt arrestordre på den 32-årig Cherif Kouachi samt den 34-årige storebror Said Kouachi, som mistænkes for at stå bag massakren. Begge er født i Frankrigs hovedstad Paris.

En tredje mistænkt har meldt sig selv til politiet natten til torsdag.

Den franske indenrigsminister, Bernard Cazeneuve, siger, at syv personer er blevet anholdt i løbet af natten. Kilder siger til Sky News, at én af de anholdte skal være en svoger til de to hovedmistænkte for terrorangrebet mod Charlie Hebdo.

Frankrigs præsident, François Hollande, har erklæret national sørgedag torsdag og sagt, at alle officielle bygninger skal sætte flaget på halv de næste tre dage. Der holdes desuden et minuts stilhed klokken 12 torsdag.

/ritzau/Reuters

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip