Medie: Dårlig indstilling sender Bendtner ud af kamptrup

Den danske landsholdsangriber Nicklas Bendtner startede inde for første gang i 2016 i Bundesligaen sidste weekend, da Wolfsburg blev banket 0-3 af Schalke. Det er måske det sidste, man foreløbig ser til danskeren på fodboldbanen for den tyske klub.

Det tyske fodboldmedie Kicker skriver nemlig, at Bendtner end ikke er i truppen til lørdagens hjemmekamp mod Ingolstadt. Det er angiveligt en dårlig indstilling, der koster danskeren pladsen i Wolfsburg-truppen.

- Man er trætte af angriberens indstilling, og man ønsker kun spillere, der er dedikerede til det sportslige projekt i klubben, skriver Kicker blandt andet om fravalget af danskeren.

Den brasilianske angriber Bruno Henrique, der blev købt som en konkurrent til Nicklas Bendtner og klubbens andre angribere i januar, har træner Dieter Hecking angiveligt valgt at holde fast i forud for den vigtige hjemmekamp mod Ingolstadt.

Kampen begynder klokken 15.30.

Wolfsburg har ikke vundet holdets seneste syv kampe i Bundesligaen og er derfor dumpet ned på ligaens ottendeplads. Onsdag i næste uge møder Wolfsburg belgiske Gent i Champions Leagues ottendedelsfinaler.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip