Medie: Dansker død i Thailand efter fald fra 18. sal

Et fald fra en lejlighed på 18. etage har kostet en dansk mand livet i Thailand.

Udenrigsministeriet bekræfter sent onsdag aften over for Ekstra Bladet, at en dansker er omkommet i landet, der er en populær rejsedestination for danskere.

- De pårørende er underrettet, og den danske ambassade i Bangkok er i kontakt med de lokale myndigheder, lyder det fra Udenrigsministeriets Borgerservice til avisen.

Borgerservice ønsker ikke at oplyse, hvordan danskeren er døde.

Ifølge et thailandsk medie er der tale om en dansk mand på omkring 60 år, der var advokat. Han boede angiveligt sammen med sin thailandske kone.

Han er angiveligt faldet ned fra 18. sal i en etagebygning, men årsagen til faldet er endnu ukendt og bliver efterforsket af lokalt politi.

Det er anden gang på få dage, at en dansker mister livet i Thailand.

Tirsdag døde en 52-årig dansk mand ved den populære ferieø Phi Phi.

Danskeren havde arrangeret en tur for otte personer til Phi Phi, hvor de skulle snorkle. Men noget gik galt, for pludselig lå han livløs i vandet.

Den 52-årige blev hevet op af vandet og fik førstehjælp, men hans liv stod ikke til at redde. Kort efter blev han erklæret død.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip