Medie: Dansker sigtet for drab på kæreste i Spanien har fortid som narkomisbruger

Den 50-årige dansker, der har været mistænkt for drab på sin 40-årige kæreste på parrets hotelværelse i den sydspanske by Torre del Mar, er nu officielt sigtet for drabet på sin kæreste, og han vil snart blive stillet for en dommer i et grundlovsforhør bag lukkede døre. 

Ifølge det spanske medie La Razon, har den 50-årige mand en fortid med narkomisbrug, men der er ikke noget der tyder på, at vold skulle have været en del af parrets samliv. 

Læs også: Obduktion slår fast: Dansk kvinde blev kvalt i Spanien

Obduktionen af den 40-årige kvinde har vist, at hun døde af kvælning, men det er stadig uklart, hvordan det er sket. 

Politiet vil derfor ikke lægge sig fast på, hvad der præcist er foregået på parrets værelse, før der foreligger en endelig toksikologisk rapport, der skal fastslå præcis, hvad der var skyld i hendes død. 

Manden har hidtil afgivet en forklaring, der ikke har været samstemmende i forhold til politiets undersøgelser fra parrets hotelværelse eller de synlige mærker på den afdøde kvindes krop.

Den 50-årige dansker har forklaret, at parret ankom til deres hotelværelse sent lørdag aften, efter de havde festet og drukket.

Læs også: Stor mystik om dansk kvindes død  i Spanien

Kvinden skulle være gået på badeværelset, og da hun ikke kom ud igen, gik manden derud, hvor han fandt hende liggende bevidstløs med ledningen fra en hårtørrer om halsen.

Ifølge hans forklaring, fik han liv i kvinden, og tog hende efterfølgende med ind i seng, hvor hun var stadig i live, da han faldt i søvn, og han fandt først ud af, hun var død, da han vågnede om morgenen.

Ifølge eb.dk stammer manden fra Amager, og han er tidligere kendt af politiet herhjemme for kørsel i narkopåvirket tilstand og handel med stoffer. 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip