Medie: Dræbt 19-årig var bror til Syrienskriger

Den 19-årige mand der blev bragt til Rigshospitalet i kritisk stand i går og senere afgik ved døden, var angiveligt lillebror til en kendt Syrienskriger, der tidligere har markeret sig som fortaler for Islamisk Stats kamp mod Assad-styret. 

Politiet har endnu ikke frigivet navnet på den dræbte 19-årige, men han er tilsyneldande identisk med Hamza Samsam, der er bror til Ahmed Samsam, der i 2013 stod frem og fortalte, at han havde været i Syrien og kæmpe mod Assad-styret, skriver BT.

Læs også: 19-årigt knivoffer efterladt ved Rigshospitalets indgang: Hvem kørte ham derhen?

Avisen skriver, at søsteren til Hamza Samsam har fået en strøm af kondolencer på sin Facebook-side efter drabet. 

Ifølge syrienblog.net, der er tro mod Syriens præsident Assad, har den 19-årige Hamza Samsam også selv været i Syrien, hvor han angiveligt har opholdt sig i byen Raqqa, der er Islamisk Stats uofficielle hovedstad. 

Bloggen er ramt af et DDoS-angreb, der har lagt siden ned, men på Facebook skriver de, at deres kilder bekræfter, at den dræbte 19-årige skulle være identisk med Hamza Samsam. 

Læs også: 19-årig er i livsfare efter knivstik i København

Drabet skete i går på Guldbergsgade på Indre Nørrebro, hvor den 19-årige blev stukket ned af en endnu ukendt gerningsmand. 

Politiet efterlyser vidner, der kan have set noget omkring kl. 17 i går. 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip