Medie erfarer: Nu er Christian Eriksen blevet opereret

Foto: Shutterstock

Torsdag er Christian Eriksen blevet opereret.

DBU meldte torsdag ud, at Christian Eriksen skal have indopereret en hjertestarter, en såkaldt ICD-enhed, der kan kickstarte hans hjerte, hvis det skulle gå i stå.

Læs også

Derfor fik Christian Eriksen hjertestop

Siden lørdag har den danske landsholdsspiller været indlagt på Rigshospitalet i København, hvor han har gennemgået flere undersøgelser for at finde ud af, hvorfor han fik et pludseligt hjertestop i kampen mod Finland.

Nu erfarer det italienske medie La Gazetta dello Sport, at Christian Eriksen er blevet opereret. Det skete torsdag. Samme dag som Danmark kæmpede mod Belgien, hvor det endte med et dansk nederlag. Det var en kamp med rørende momenter, hvor der blev sendt mange tanker og klapsalver mod landsholdsstjernen. Selvom det endte med en sejr til Belgien, så er der ingen tvivl om, at Danmark kæmpede. 

Danmark kom foran 1-0 på mål af Yussuf Poulsen, der er det næsthurtigste EM-mål nogensinde, skriver DBU.

Rørende hilsner 

Efter den dramatiske hændelse er det strømmet ind med ‘god bedring’-hilsner til Christian Eriksen. Hele landsholdet har også mødt en storm af kærlighed og tanker fra fans.

I et tweet sender DBU en tak. Det kan du se herunder:

Første melding siden kollaps

Det var også i går, at anføreren Simon Kjær brød tavsheden siden den dramatiske episode lørdag aften. I et tweet satte han ord på nogle af sine følelser. 

Foto: Jonathan Nackstrand/AFP/Ritzau Scanpix.

“Det har været nogle specielle dage, hvor fodbold ikke har været det vigtigste.” 

“Et chok der vil sidde i mig - og i os alle sammen - for altid! Det eneste der er vigtigt og betyder noget er, at Christian er okay.”

“Vi går på banen mod Belgien med Christian i vores hjerter og tanker.”

Læs også

Breaking: Christian Eriksen skal opereres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip