Medie: Lego og Warner Brothers laver Batman-film

Den danske legetøjsmastodont Lego vil i samarbejde med den amerikanske mediekoncern Warner Brothers nu lave endnu en film - denne gang med tegneseriehelten Batman som den centrale figur.

Det skriver hjemmesiden The Hollywood Reporter, der følger livet i showbusiness tæt. Hverken Warner Brothers eller Lego-koncernen har dog bekræftet eller kommenteret historien.

I februar kunne biografgængere verden over læne sig tilbage og se filmen "The Lego Movie", som blev en stor succes.

Det klodsede eventyr, som blandt andet Will Ferrell, Will Arnett og Elizabeth Banks lægger stemmer til i den amerikanske version, fik gode anmeldelser og indbragte 69,1 millioner dollar i løbet af åbningsweekenden.

Det fik folkene bag filmen til at love en opfølger, der efter planen først kommer i biografen i 2017.

Men ifølge The Hollywood Reporter kommer den nye Batman-film muligvis til at overtage opfølgerens premieredato, hvilket betyder, at "The Lego Movie 2" kan blive udskudt en smule.

Karakteren Batman, som der er lavet flere succesfulde spillefilm over, optrådte i en fremtrædende birolle i "The Lego Movie".

Det var skuespilleren Will Arnet, der på sarkastisk vis karikerede Christian Bales version af Batman, og det bliver igen Arnett, der skal lægge stemme til den maskerede heltefigur.

Foruden de to film, har Warner Brothers også en film på vej med Legos "Ninjago"-figurer som tema.

/ritzau/Reuters