Medie må opgive skrap tv-stjernes vagina

Hun kan få smilet frem på dit flestes læber med sine satiriske bemærkninger. Og hun har vist sig at være en overbevisende skuespiller.

Men det stopper ikke her. 39-årige Chelsea Handler er nemlig også ualmindelig godt skåret, og derfor er det ikoniske magasin Playboy ivrige efter at få stjernen til at posere nøgen på deres glitrede sider. 

Det skriver Female First.

Men det kommer ikke til at ske, forsikrer Handler, der først og fremmest havde sin familie i tankerne, da hun afslog tilbuddet.

- Jeg mener ikke, at nogen at mine brødre har brug for at se min vagina. Jeg har intet imod nøgenhed, men jeg har altså virkelig ikke brug for at se min vagina optræde i et blad, siger hun til Female First.

Ud over sine skarpe, satiriske talkshows, har Chelsea Handler blandt andet prøvet kræfter med tv-serierne "Orange is the New Black" og "Hemblock Grove". Og Netflix har netop offentliggjort, at der i 2016 kommer et nyt talkshow med hende som vært.

Det er endnu uklart, hvad det nye talkshow kommer til at handle om, men meget tyder på, at det kommer til at lægge sig i slipstrømmen på Handlers seneste programmer, hvor hun til stor underholdning for seerne bliver klogere på emner som politik, Silicon Valley og NBA. 

Skal man tro stjernen selv, bliver programmerne i hvert fald ikke fyldt til randen med kendisser.

- Jeg er dødtræt af at interviewe kendte mennesker. Nogle er fascinerende, men de fleste er altså ikke, lyder det fra Handler.

 

Newspaq

 

Dagens Gossip