Medie: Mistænkt for drab i Kødbyen er anholdt i Somalia

Den 29-årige mand, der er mistænkt for at have dræbt den unge jurastuderende Jonas Thomsen Sekyere i København i 2012, er angiveligt blevet anholdt i Somalia. Det skriver Ekstra Bladet.

Avisen kunne for få dage siden afsløre, at den drabsmistænkte dansk-somalier tilsyneladende gemmer sig i provinsen Somaliland i det afrikanske land.

Somaliske medier skriver ifølge Ekstra Bladet, at Omar Hassan Sheik Muse er blevet anholdt i familiens hjem i Somaliland i byen Hargeisa.

- Det sker på opfordring fra danske myndigheder. Den danske regering hævder, at borgeren har dansk nationalitet, skriver det somaliske medie Xariirad news ifølge Ekstra Bladet.

Drabschefen ved Københavns Politi, Jens Møller, er blevet forelagt oplysningerne, men han har ingen kommentarer til Ekstra Bladets informationer.

LÆS OGSÅ: Avis: Jonas formodede morder er i Somalia

Ekstra Bladet har talt med den drabsmistænktes fætter. Han siger, at han har besøgt Omar Muse i fængslet.

Jonas Thomsen Sekyere blev dræbt 17. november 2012 i København. Han blev stukket i hjertet med en kniv ved toiletområdet på baren "Bakken" i Kødbyen. Det er fortsat uklart, hvad der er årsagen til knivdrabet.

I første omgang anholdt politiet tre unge og sigtede dem for medvirken til drab, men beviserne var svage. Omar Hassan Sheik Muse er den hovedmistænkte i sagen, og der har været udstedt en international arrestordre på ham siden november 2012.

/ritzau/

 

Dagens Gossip