Medie: Mourinho har skrevet forhåndskontrakt med United

Efter en elendig halvsæson hos de forsvarende Premier League-mestre, Chelsea, blev stjernemanageren José Mourinho fyret.

Siden da har rygterne om en snarlig romance mellem Mourinho og Manchester United svirret, og nu mener den normalt velinformerede spanske avis El Pais at vide, at Mourinho har skrevet en såkaldt forhåndskontrakt med de røde djævle, skriver nyhedsbureauet AFP.

Ifølge avisen har portugiseren skrevet en kontrakt, der vil belønne ham fyrsteligt, selv hvis han ikke bliver gjort til manager i United, der lige nu har den udskældte hollænder Louis van Gaal som manager. Van Gaal har kontrakt til sommeren 2017.

El Pais citerer en kilde fra Mourinhos agents firma, Gestifute. Ifølge avisen vil Mourinho tjene lidt mere end 19 millioner euro, selv hvis han ikke ender med at sætte sig i trænersædet på Old Trafford. Det er 141 millioner kroner.

Hvis de røde fra Manchester ikke har givet Mourinho et job inden 1. maj, vil Mourinho være sikret en kompensation på 6,4 millioner euro.

Skulle forhandlingerne trække i langdrag til 1. juni eller helt bryde sammen, skal de tyvedobbelte engelske mestre betale Mourinho yderligere 12,8 millioner euro.

- Jeg ser frem til fremtiden. Jeg vil tilbage til fodbolden, tiden flyver og juli er lige om hjørnet, sagde Mourinho til britiske BT Sport tidligere på ugen.

Manchester United ligger lige nu nummer seks i Premier League, fire point bag rivalerne fra Manchester City, som de møder på udebane søndag.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip