Medie: Neymar overvejer finale-comeback

Den brasilianske superstjerne Neymar har ifølge hjemmesiden globo.com ikke opgivet sin deltagelse ved fodbold-VM i sit hjemland, selvom han officielt har takket af med en brækket ryghvirvel.

22-årige Neymar blev skadet i kvartfinalen mod Colombia, men hvis Brasilien på tirsdag vinder over Tyskland i semifinalen, så er Neymar måske med i VM-finalen 13. juli.

Ifølge globo.com overvejer FC Barcelona-spilleren i hvert fald muligheden for at blive klar til en eventuel finale.

Hvis han overhovedet skal have en chance for at spille finalen, kræver det dog, at Neymar takker ja til en sprøjte og spiller på smertestillende medicin.

Den brasilianske landsholdslæge og fysioterapeuten fra Neymars tidligere klub Santos, Mauricio Zenaide og Rafael Martini, samt rygspecialisten Nicola Carneiro har angiveligt besøgt Neymar i dennes hjem i Guarujá lidt uden for São Paulo.

Det er her, at parterne ifølge globo.com har diskuteret muligheden for, at Neymar kan spille VM-finalen på smertestillende medicin.

Globo.com mener at vide, at Neymar er frisk på idéen, men der er ingen garanti for, at smertestillende medicin kan få angriberen på banen. Sandsynligheden er faktisk lille, skriver globo.com.

Der er ikke kommet nogen officiel udmelding fra hverken Neymar eller den brasilianske lejr på historien.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip