Medie: Redaktør på Ekstra Bladet ville lække nøgenbilleder af TV2-direktør

Sagen om den nu tidligere nyhedsdirektør for TV2, Michael Dyrby, der måtte forlade sin stilling efter der blev spredt 'kompromitterende billeder' af ham, har nu taget en ny drejning. 

Ifølge nyhedsprogrammet 'Reporterne' på Radio 24/7, arbejdede den undersøgende journalist, tv-vært og redaktør på Ekstra Bladet, Miki Mistrati i efteråret aktivt på at få spredt historien om Michael Dyrbys utroskab. 

Han skulle desuden angiveligt have sendt de stærkt private billeder og sms’er til TV2, hvorpå Dyrby tirsdag den 10. november måtte forlade sin stilling. 

Læs også: Affære fælder Dyrby som nyhedsdirektør på TV2

Afsløringen er angiveligt sket, fordi elskerinden har vist en sms-korrespondance med Miki Mistrati til radio 24/7, hvor han tilsyneladende presser voldsomt på for at få hende til at sprede de kompromitterende nøgenbilleder. 

Det lykkedes ham tilsyneladende at overtale kvinden til at sende dem til ham over to omgange, hvorefter de senere bliver spredt til flere kredse. 

- Forholdet med Dyrby var ret stormfyldt, da Miki kontaktede mig og jeg lærte ham at kende. Miki engagerede sig meget personligt i mit forhold til Dyrby. Efter nogle dage fik Miki mig så overtalt til at give ham alt materialet. Miki sagde, at det ville være sådan en slags forsikring, så jeg kunne være safe, hvis Dyrby blev et svin, forsøgte at stalke mig eller sådan noget, siger den anonyme elskerinde til Radio 24/7. 

Læs også: Tillidsmand: TV2-medarbejderne er i chok

Ifølge radiokanalen skulle Miki Mistrati have forsøgt at lække materialet til BT og Se & Hør, men da det ikke lykkedes, valgte han angiveligt at give dem til TV2-journalisten Janni Pedersen, da han mødte hende på en bogmesse. 

Spredningen af billederne og sms-beskederne skulle angiveligt være sket, fordi Miki Mistrati var utilfreds med, at han gennem længere tid var blevet forbigået til et job på TV2 af netop Michael Dyrby, skriver Radio 24/7. 

Miki Mistrati nægter gennem sin advokat at have gjort noget forkert. 

- Miki Mistrati står ikke på nogen måde bag lækagen af de billeder af Dyrby som åbenbart florerer i det offentlige rum, skriver hans advokat, Karoly Nemeth til 24/7.

Læs også: Her er de mest googlede danskere i 2015

Overfor BT uddyber advokaten.

- Jeg har siddet i retten det meste af dagen, og har kun kort haft lejlighed til at gøre mig bekendt med historien som kører på 24syv. Ved en hurtig læsning kan konstateres en 10-15 faktuelle fejl, men en nærlæsning vil formentligt munde ud i et højere tal. Derudover har jeg ingen kommentarer.

Anders Németh oplyser, at han ikke ønsker at gå nærmere ind i, hvilke fejl han mener, der er tale om.

Hverken nyhedsdirektør på TV2, Mikkel Hertz eller journalist Janni Pedersen har ønsket at kommentere historien overfor 24/7, og til BT siger Michael Dyrby, at han heller ikke ønsker at kommentere sagen yderligere. 

- Jeg har ikke nogen kommentarer til sagen. Jeg har lagt det bag mig, og min familie og jeg ser fremad nu, siger han. 

 

 

Dagens Gossip