Medier: Conte bliver ny italiensk landstræner

14/08/2014 14:09

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Antonio Conte, som lige har forladt Juventus efter at have ført holdet til tre mesterskaber i træk, bliver ny landstræner for Italien.

Det mener alle de betydende medier i støvlelandet at vide, selv om historien endnu ikke er bekræftet af det italienske fodboldforbund.

Blandt de medier, som bringer historien, er Gazzetta dello Sport og Corriere dello Sport, som også fortæller, at forbundet og sponsorerne på et møde onsdag aften blev enige om at ansætte den 45-årige Antonio Conte.

Ifølge medierne får den tidligere Juventus-træner en toårig kontrakt med en årsløn på rundt regnet 13,4 millioner kroner.

Den nye landstræner skal afløse Cesare Prandelli, som selv tog sin afsked, da det ikke lykkedes Italien at komme videre fra gruppespillet ved VM i Brasilien tidligere på sommeren.

Også den tidligere landstræner for Japan Alberto Zaccheroni og den tidligere Manchester City-, Milan- og Galatasaray-træner Roberto Mancini har efter sigende været til samtale med det italienske fodboldforbund.

Italien spiller venskabskamp mod Holland den 4. september, og skal så møde Norge i Oslo fire dage senere i den første kamp i EM-kvalifikationen mod EM i 2016.

/ritzau/