Medier: Gerrard forlader Liverpool til sommer

Det engelske fodboldikon Steven Gerrard er angiveligt på vej væk fra Liverpool, hvor han har spillet i hele sin karriere.

Det skriver en lang række britiske medier, herunder BBC og Sky Sports.

Den tidligere landsholdsanførers kontrakt med Liverpool udløber til sommer, og de britiske medier erfarer, at Gerrard ikke har tænkt sig at tage imod et tilbud om forlængelse, der blev fremsat i november.

34-årige Gerrard menes at være interesseret i at fortsætte karrieren i amerikanske Major League Soccer. Ifølge BBC er LA Galaxy en af de mulige destinationer for midtbanespilleren.

Med under et halvt år tilbage af sin kontrakt blev det ved årsskiftet muligt for Steven Gerrard at skrive forhåndskontrakt med en klub i udlandet.

Liverpool-anføreren har spillet knap 700 kampe for klubben, og han var blandt andet med til at løfte Champions League-trofæet i 2005 efter en dramatisk finale mod AC Milan.

Han scorede selv et af målene, da Liverpool leverede et sensationelt comeback efter at have været bagud 0-3.

Ifølge Daily Express ventes Gerrard at offentliggøre sine planer fredag for at undgå spekulationer om sin fremtid i resten af sæsonen. Samme medie skriver, at også klubber fra Mellemøsten skulle have vist interesse for Gerrard.

Så sent som torsdag viste Liverpool-veteranen sit værd, da han scorede to mål på straffespark i 2-2-opgøret mod Leicester i Premier League.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip