Medier: Serbisk landstræner går af efter 1-3 mod Danmark

Jobbet som landstræner for Serbien blev af kort varighed for hollænderen Dick Advocaat.

Lørdag bekræftede det serbiske fodboldforbund, at Dick Advocaat har besluttet sig for at træde tilbage efter fredagens nederlag på 1-3 hjemme til Danmark i EM-kvalifikationen.

- Fra i dag lørdag den 15. november er Dick Advocaat ikke længere træner for Serbiens A-landshold, skriver fodboldforbundet på sin hjemmeside, som også citerer hollænderen selv:

- Presset var tydeligt og for stort for denne trup. Som aldrig før stod jeg over for et problem, jeg ikke var i stand til at løse.

Også kontrakterne med Advocaats assistenter er ophævede.

På pressemødet efter fredagens kamp kaldte han sit holds indsats forfærdelig og sagde, at han ville tage sit job op til overvejelse.

- Jeg vil tænke over, om jeg skal sige op. Jeg tog dette job af en årsag. Det var fordi, at jeg troede på, at vi kunne kvalificere os, sagde han ifølge Jyllands-Posten.

Advocaat overtog det serbiske landshold forud for kvalifikationsturneringen, hvor holdet nu er noteret for blot et point efter tre kampe.

Ifølge serbiske medier er U21-landstræneren Radovan Curcic og den tidligere stjernespiller Dejan Stankovic de mest mulige afløsere for Advocaat.

Serbien spiller sin næste EM-kvalifikationskamp mod Portugal i marts 2015.

Advocaat har været træner siden begyndelsen af 1980'erne og har tidligere været landstræner for Holland, Sydkorea, Belgien og Rusland.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip