Medier: Tidligere United-boss skal til Spanien

Den tidligere Manchester United-manager David Moyes får øjensynligt comeback i nær fremtid.

Flere spanske medier mener i hvert fald søndag at vide, at David Moyes indenfor kort tid bliver præsenteret som ny cheftræner i den spanske ligaklub Real Sociedad.

Klubben er næstsidst i den bedste spanske fodboldrække med kun én sejr i sæsonens første 10 kampe.

Den baskiske klub har været på udkig efter en ny træner siden klubbens ledelse fyrede Jagoba Arrasate i sidste weekend på grund af den magre pointhøst på kun seks point i 10 kampe.

Ifølge de spanske medier skulle ansættelsen af David Moyes blive officiel, når søndagens kamp mod de spanske mestre fra Atlético Madrid er overstået. Her står to af klubbens assistenttrænere med ansvaret for holdet.

David Moyes afløste legendariske Alex Ferguson i Manchester United før sidste sæson, men efter nogle magre resultater for United, blev Moyes fyret i april.

Real Sociedad har en historie for at ansætte britiske cheftrænere. John Toshack har således haft tre perioder som træner i klubben, mens den nuværende landstræner i Wales, Chris Coleman, havde et halvt år på trænerbænken for syv år siden.

/ritzau/AFP/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip