Medier: Wenger har forlænget med Arsenal

Arsenal-manager Arsène Wenger har underskrevet en ny treårig kontakt med Arsenal, så han er i London-klubben frem til sommeren 2017.

Det skriver både BBC og Sky Sports fredag.

Den 64-årige franskmand er en levende legende i britisk fodbold og Arsenal, som han blev manager for helt tilbage i 1996. Dengang var der ikke så mange, som kendte til Wenger, der kom til Arsenal fra den japanske klub Nagoya Grampus Eight.

I denne sæson stoppede Wenger og Arsenal ni års titeltørke, da London-klubben vandt FA Cup-finalen med 3-2 over Hull på Wembley.

Sammenlagt er det blevet til fem triumfer i FA Cuppen for Wenger, og desuden har han ført Arsenal frem til tre Premier League-titler.

Wengers forlængelse har været et samtaleemne i et godt stykke tid. Wenger har længe offentligt sagt, at han ville underskrive en ny aftale med Arsenal, og det er ifølge BBC og Sky Sports altså nu faldet på plads.

I denne sæson førte Arsenal store dele af Premier League-sæsonen, men det endte med en fjerdeplads. Det var dog godt nok til at sikre Arsenal Champions League-fodbold for 17. år i træk.

/ritzau/

 

Dagens Gossip