Medina skal på turné med ekskæresten

Danmarks ukronede popdronning, Medina, indtager til sommer Grøn Koncert. Det offentliggør Grøn Koncert tirsdag i en pressemeddelelse.

I sidste uge blev musikeren Christopher offentliggjort som et af de debuterende navne, og dermed kan de to ekskærester se frem til at skulle tilbringe lidt over en uge sammen, når den grønne karavane lægger vejen forbi otte danske byer. 

Men det bliver ikke som soloartist, at Medina til sommer indtager scenen. Hun får nemlig selskab af sangeren Shaka Loveless, der er kendt for hits som "Tomgang" og " Ikke mere tid" og pop-prinsen Xander, der for alvor slog sit navn fast i dansk popmusik med nummeret "Det burde ikke være sådan her".

Det nydannede trekløver er sammensat af Medina, og hun glæder sig til at stå på scenen med de to fyre, selv om det ikke bliver første gang.

- Shaka og jeg har stået på scenen sammen før, så vi har snakket om at gentage succesen, siger Medina, der glæder sig til at kunne præsentere en meget rocket lyd.

- Når man kombinerer min og hans lyd, bliver det hele en smule mere rocket, hvilket, jeg synes, er megafedt, siger sangerinden i pressemeddelelsen.

De to har tidligere optrådt sammen, fordi sangeren har optrådt som guitarist og korsanger for Medina.

Også Xander og Medina har tidligere kombineret deres musikalske talenter. Sidste år optrådte de to nemlig sammen på nummeret "Isboks", som er at finde på popsangerindes ep "Arrogant".

Den nydannede trio er blot et musikalsk samarbejde i rækken af mange, som er blevet midlertidigt dannet i anledningen af sommerens Grøn Koncert.

Tidligere har Tina Dickow og Søren Huss, Turboweekend og Oh Land og Magtens Korridorer og Østkyst Hustlers meldt ud, at de også optræder sammen på scenen.

 

Dagens Gossip