Medina tager ny flamme til ekskæreste-ø

Sol, palmer og hvide sandstrande er et sted, de fleste danskere nok kunne ønske sig hen for tiden.

Og mens regn og blæst trækker de grå januardage i langdrag i hjemlandet, er det netop, hvor sangerinden Medina har taget kæresten Mikkel Gregers Jensen med hen.

Det fremgår af flere billeder, som hitmageren og hendes unge modelkæreste har delt på det sociale medie Instagram.

- Jeg er i himlen, skriver Medina til et billede af en swimmingpool i aftenlys. 

Medina har flere gange nævnt Maldiverne som sit foretrukne rejsemål, når hun skal holde ferie. I december fortalte hun til Her&NU, at hun og Mikkel Gregers Jensens havde planer om at tilbringe januar på den sydasiatiske øgruppe.

Den 22-årige herretøjsmodel er imidlertid ikke den første kæreste, Medina har inviteret med til sit private ferieparadis. Både danseren Mathias Arvedsen og sangeren Christopher har i løbet af deres forhold til den kendte sangerinde dyrket kærligheden på Maldiverne.

Men en kærlighedsferie er måske ekstra tiltrængt i sangerindens nuværende forhold. Det er nemlig begrænset, hvor meget Medina og Mikkel Gregers Jensen kan se til hinanden i hverdagen.

Mens Medina bor og arbejder i Danmark har hendes modelkæreste nemlig base i New York, hvor han arbejder for modelbureauet Scoop Models. 

Af Medinas opdateringer på sin officielle Instagramprofil fremgår det også, at sangerinden har taget mindst to uger fri fra pligterne i Danmark.

- Dette paradis er mit de næste 14 dage sammen med min baby, skriver hun til et billede af turkisblåt hav og hvid palmestrand, hvor hun har tagget Mikkel Gregers Jensen.

Den eneste ekskæreste, som øjensynligt aldrig nåede helt til Maldiverne, er jetsetteren Frederik Bagger, som Medina fandt sammen med efter sit brud fra Christopher i starten af 2014.

Se Medinas billeder fra den eksotisk kærlighedsferie her: http://instagram.com/p/xjpeQXy7EJ/?modal=true

 Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip