Medinas store dag: Fejret af kæresten

admin

|

01/12/2014
Da Medina søndag fyldte 32 år, var hun omgivet af en stor del af de mennesker, hun holder af.Søndag morgen var både kæresten Mikkel Gregers Jensen og en masse af hendes venner nemlig dukket op for at fejre sangerinden. Og Medina var lykkelig over at bruge dagen sammen med de mennesker, hun holder af.- Tak til alle mine elskede venner for at tilbringe min fødselsdagsmorgen sammen med mig. Jeg elsker jer, skriver den danske superstjerne på sin Instagram-profil om et billede, hvor hun står sammen med 13 af sine venner - herunder kæresten Mikkel og X Factor-dommeren Remee.Og kæresten lod også til at være glad for at fejre sangerinden. Han lagde nemlig også et billede af hende på Instagram, hvortil han skrev "min fødselsdagspige" efterfulgt af et hjerte.Selv om det var Medinas fødselsdag, var det alligevel hende, som gav sine fans en gave, da hun lagde et link til sin nye musikvideo op på Instagram.- Hej Medivas (kælenavn for Medinas fans, red.). I dag er det min fødselsdag, og i den anledning vil jeg gerne give jer en gave. Her kan I se videoen til "Når Intet Er Godt Nok", skrev hun således.Se musikvideoen her: https://www.youtube.com/watch?v=2PCXm2nLFT0 & list=UUWRZyxG8M420d0Bxj7DtLbwNewspaq

Dagens topnyheder

Da Medina søndag fyldte 32 år, var hun omgivet af en stor del af de mennesker, hun holder af.

Søndag morgen var både kæresten Mikkel Gregers Jensen og en masse af hendes venner nemlig dukket op for at fejre sangerinden. Og Medina var lykkelig over at bruge dagen sammen med de mennesker, hun holder af.

- Tak til alle mine elskede venner for at tilbringe min fødselsdagsmorgen sammen med mig. Jeg elsker jer, skriver den danske superstjerne på sin Instagram-profil om et billede, hvor hun står sammen med 13 af sine venner - herunder kæresten Mikkel og X Factor-dommeren Remee.

Og kæresten lod også til at være glad for at fejre sangerinden. Han lagde nemlig også et billede af hende på Instagram, hvortil han skrev "min fødselsdagspige" efterfulgt af et hjerte.

Selv om det var Medinas fødselsdag, var det alligevel hende, som gav sine fans en gave, da hun lagde et link til sin nye musikvideo op på Instagram.

- Hej Medivas (kælenavn for Medinas fans, red.). I dag er det min fødselsdag, og i den anledning vil jeg gerne give jer en gave. Her kan I se videoen til "Når Intet Er Godt Nok", skrev hun således.

Se musikvideoen her: https://www.youtube.com/watch?v=2PCXm2nLFT0 & list=UUWRZyxG8M420d0Bxj7DtLbw

Newspaq