Megastjerne drømmer om rolle i dansk tv-serie

Vi kender ham fra "Kongens store tale", "Bridget Jones Dagbog" og "Love Actually".

Den britiske skuespiller Colin Firth har medvirket i de helt store Hollywood-produktioner og slået sit navn godt og grundigt fast ved at vinde en Oscar for bedste mandlige hovedrolle i filmen om den stammende kong George 6.

Men når det kommer til fremtidige projekter kunne den 54-årige skuespiller rigtig godt tænke sig at prøve kræfter med tv-serier af høj kvalitet, siger han til The Independent.

I et interview med den britiske avis peger han på serier som Netflix' "House of Cards" og danske og skandinaviske produktioner.

- Jeg er blevet fuldstændig betaget af nogle af de skandinaviske serier som "Broen", "Borgen" og "Forbrydelsen". Så enten sådan en politisk ting som "House of Cards" eller en sofistikeret krimiserie, siger Colin Firth til The Independent.

I interviewet løfter han også sløret for, at han vil være interesseret i at lave en tredje film om Bridget Jones, hvis den rette historie kan fortælles. Det til trods for, at Hugh Grant har meldt ud, at han ikke ønsker at lave en nummer tre.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip